Parket Schuren Waalwijk

Net als op veel andere plaatsen in ons land liggen ook in veel woningen in het Brabantse Waalwijk de meest prachtige houten vloeren. Voor het behoud van dit type duurzame vloeren is het belangrijk om ze goed te verzorgen. Het eenvoudige parket onderhoud kunt u veelal zelf verrichten en voor het grotere werk zijn er de specialisten. Bauman Parket is zo’n specialist en zorgt voor parket schuren in Waalwijk van de hoogste kwaliteit. Hoewel we ook inzetbaar zijn bij bedrijven, concentreren we ons met ons werk vooral op particulieren. We doen niets liever dan ervoor zorgen dat mensen in een fijn huis met een heerlijke parketvloer kunnen wonen. Mogen we ook bij u thuis aan de slag? Lees dan snel verder!

Parket schuren in Waalwijk door uw lokale specialist

Als u op zoek bent naar een specialist in parket schuren in Waalwijk uit uw eigen regio, dan zit u bij ons goed. Bauman Parket is sinds jaar en dag de expert op het gebied van houten vloer renovaties. We staan rond de klok en zeven dagen in de week voor u klaar. Wilt u een goed advies of een prijsindicatie? Geef ons gewoon een belletje en we gaan voor u aan het werk. Moet het schuren van uw parketvloer met spoed gebeuren? Ook dat is geen enkel probleem voor de ervaren parketteurs van Bauman Parket. Voor ons bent u koning (of koningin natuurlijk!) en dus zorgen we ervoor dat het parket in uw paleisje er altijd piekfijn in orde uitziet.

30 jaar ervaring als erkend parketteur in Waalwijk

Doordat we al ruim 30 jaar in het vak zitten, weten we alles van houten vloeren en de behandelingen die zij nodig hebben. Natuurlijk blijven we altijd op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen in ons vakgebied en zo kunnen we u ook trots vertellen dat we werken met de methode stofvrij parket schuren in Waalwijk. De combinatie van ervaring, kennis en de beste middelen zorgt ervoor dat uw houten vloer na de behandeling mooier dan ooit tevoren oogt.

Z

Gecertificeerd Parketteurs

Onze ervaren parketteurs hebben meer dan 30 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en zijn Gecertificeerd

Z

CBW Erkend Specialist

Wij zijn een officieel CBW Erkend specialist en zijn onderscheiden op de 5 punten, Goed Advies, Vakmanschap, Kwaliteit, Service en Garantie.

Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

Z

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Wanneer u een vrijblijvende offerte bij ons aanvraagt ontvangt u deze met daarin meegenomen een scherpe prijs en binnen 1 dag per mail.

Parket Schuren en Oliën

Met enkel het parket schuren in Waalwijk behalen we al een heel mooi resultaat: een gladde houten vloer zonder onzuiverheden. Dit effect willen we zo lang mogelijk voor u behouden en dus brengen we een beschermlaag naar keuze aan. Het parket schuren en oliën van uw parket is slechts één van de vele opties en zorgt ervoor dat uw vloer niet gaat kromtrekken of beschadigd raakt. Onze vloerolie is beschikbaar in tal van prachtige kleurschakeringen, dus vraag vandaag nog om kleuradvies van onze parketteur!

Parket Schuren en Lakken

Of u nu een lichte of donkere, een glanzende of matte finish aan uw geschuurde parketvloer wilt laten toevoegen, met parket schuren in Waalwijk kan het allemaal. De vloerlak van uw voorkeur wordt in een aantal dunne en opeenvolgende lagen aangebracht om zo het hout te beschermen tegen allerlei nare en ongewenste effecten, zoals verontreiniging, beschadiging en verkleuring. Laat uw parket schuren en lakken en ga voor de sterkste behandeling van allemaal.

VRAAG EEN OFFERTE AAN!

=

[/db_pb_slider]
[/db_pb_slider]
[/db_pb_slider]
Call Now Button