Parket Schuren Drunen

In tegenstelling tot wat veel mensen denken, hoeft een vervuilde parketvloer met slijtagesporen meestal niet te worden vervangen. Via parket schuren in Drunen door uw lokale specialist kan uw houten vloer namelijk dusdanig worden behandeld dat hij weer jaren mee kan. Het geheim zit hem in onze bewezen effectieve inzet van het stofvrije schuursysteem. Dit verwijdert alle schadesporen en vervuilingen die op het parket aanwezig zijn. Daarnaast maakt het uw houten vloer mooi egaal, zodat hij weer begint te stralen. Uw vloer wordt professioneel afgewerkt met een beschermmiddel naar keuze, zodat het resultaat ultra lang behouden blijft.

Parket schuren in Drunen door uw lokale specialist

Het parket schuren in Drunen kunt u het beste overlaten aan een lokale specialist als Bauman Parket. Zo wordt uw houten vloer op de juiste manier behandeld en bereikt u het meest sublieme resultaat. Bij al onze parketklussen nemen we naast de beste apparatuur en middelen ook onze jarenlange ervaring en kennis mee. Op deze manier kunnen we uw parket grondig reinigen, verstevigen en opwaarderen. De foto’s op onze site geven u een goede impressie van ons professionele maatwerk bij houten schuren in Drunen en omgeving.

30 jaar ervaring als erkend parketteur in Drunen

Bauman Parket heeft al 30 jaar ervaring met parket schuren in Drunen en kan dan ook met recht een meester parketteur genoemd worden. Ons team weet alles over het schuren van de courante soorten houten vloeren, waaronder parket in de Hongaarse punt, het halfsteense verband en het chique visgraatmotief. We rekenen af met ongewenst vuil en beschadigingen en laten de prachtige uitstraling van uw bestaande houten vloer weer tot zijn recht komen. Voor een prijsindicatie van dit vakwerk kunt u heel eenvoudig een offerte aanvragen. Ook kunt u ons aanspreken voor het inplannen van een vrijblijvende vloerinspectie of adviesmoment bij u thuis.

Z

Gecertificeerd Parketteurs

Onze ervaren parketteurs hebben meer dan 30 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en zijn Gecertificeerd

Z

CBW Erkend Specialist

Wij zijn een officieel CBW Erkend specialist en zijn onderscheiden op de 5 punten, Goed Advies, Vakmanschap, Kwaliteit, Service en Garantie.

Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

Z

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Wanneer u een vrijblijvende offerte bij ons aanvraagt ontvangt u deze met daarin meegenomen een scherpe prijs en binnen 1 dag per mail.

Parket Schuren en Oliën

Er bestaan diverse middelen om uw vloer na het schuren mee te beschermen. Zo is er de optie van parketvloeren oliën, waarbij we een enkele en goed dekkende laag olie aan het hout toevoegen. Naast een goede bescherming tegen vuil, vocht en beschadigingen zorgt dit middel er ook voor dat uw vloer met vloerverwarming niet kan gaan verbuigen of barsten. Wilt u uw parket schuren en oliën door de ervaren vakman uit uw regio laten uitvoeren? Neem dan direct contact met Bauman Parket op!

Parket Schuren en Lakken

Een andere manier om uw houten vloer mooi af te werken en te beschermen tegen nieuwe ontsieringen, is door hem te lakken. Dit kan met vele kleuren en in een matte of glanzende uitvoering. Onze experts in parket schuren Drunen laten u de mogelijkheden graag zien tijdens een adviesgesprek op uw locatie. Zoals u van een erkend vakbedrijf mag verwachten, krijgt u bij Bauman Parket altijd een uitstekende garantie op al het werk en werken we volgens het vijf sterren principe (Service, Garantie, Vakmanschap, Kwaliteit en Goed Advies). Laat uw parket schuren en lakken door uw lokale specialist.

VRAAG EEN OFFERTE AAN!

=

Call Now Button