Parket Schuren Den Bosch

Welkom bij Parket Schuren Den Bosch. Droomt u al tijden van een heerlijke frisse en schitterend ogende houten vloer, maar ziet uw parket er in werkelijk oud en versleten uit? Kies dan voor een behandeling van uw vloer door een professional en laat uw parket grondig renoveren. Een goede parket renovatie bestaat uit het parket schuren Den Bosch en vervolgens behandelen met een beschermend middel. Bauman Parket is uw lokale expert op dit gebied en stelt zich dan ook graag aan u voor.

 

Parket schuren in Den Bosch door uw lokale specialist

Ons bedrijf Bauman Parket is halverwege de jaren negentig opgericht en richt zich op het vakkundig herstellen van houten vloeren in alle soorten en maten. We werken voor zowel particulieren als voor bedrijven en gaan voor iedere klant tot het uiterste. Hierdoor kunnen we zorgen voor het meest perfecte eindresultaat, zelfs als het parket voorheen in een abominabele staat was! Geen enkele beschadigde, versleten of verontreinigde houten vloer kan op tegen onze methode van stofvrij parket schuren. We rekenen voorgoed af met zaken die de kwaliteit van uw parket aantasten, zodat de levensduur van de houten vloer behoorlijk verlengd wordt. De specialisten van Parket Schuren Den Bosch staan 7 dagen per week voor u klaar.

30 jaar ervaring als erkend parketteur in Den Bosch

Inmiddels hebben we al ruim 30 jaar ervaring als erkend parketteur in de regio Den Bosch. Deze ervaring is onmisbaar wanneer we aan de slag gaan met het schuren van uw houten vloer. We adviseren u dan ook met klem om niet zelf de schuurmachine ter hand te nemen, maar om een doorgewinterde vakman in te schakelen. U voorkomt zo dat er onherstelbare beschadigingen aan het hout ontstaan en u alsnog diep in de buidel moet tasten voor een echt nieuwe vloer. Parket schuren Den Bosch bied u diverse mogelijkheden van de renovatie, zoals met het toevoegen van lak of olie.

Z

Gecertificeerd Parketteurs

Onze ervaren parketteurs hebben meer dan 30 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en zijn Gecertificeerd

Z

CBW Erkend Specialist

Wij zijn een officieel CBW Erkend specialist en zijn onderscheiden op de 5 punten, Goed Advies, Vakmanschap, Kwaliteit, Service en Garantie.

Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

Z

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Wanneer u een vrijblijvende offerte bij ons aanvraagt ontvangt u deze met daarin meegenomen een scherpe prijs en binnen 1 dag per mail.

Parket Schuren en Oliën

Bij uw houten vloer renovatie kunt u onder meer voor parket schuren en oliën kiezen, zodat uw parket er heel mooi uit komt te zien en ook nog eens goed beschermd wordt (tegen bijvoorbeeld kringen, deuken, vochtplekken en verkleuringen). Overigens is het parket schuren Den Bosch en oliën een heel slim idee wanneer uw woning beschikt over vloerverwarming. De bestanddelen van onze hoogwaardige oliesoorten zorgen ervoor dat het parket niet zal kromtrekken of scheuren als gevolg van wisselende temperaturen.

Parket Schuren en Lakken

U kunt natuurlijk ook besluiten om de behandeling parket schuren en lakken te laten uitvoeren in uw woning. Deze behandelmethode wordt al honderden jaren gebruikt om hoge kwaliteit parketvloeren te laten stralen en te beschermen. U kunt uw vloer glanzend laten lakken, maar ook kunt u kiezen voor mat. Uiteraard zijn er ook vele kleuren beschikbaar. Zo krijgt uw houten vloer precies de juiste uitstraling en komt uiteindelijk uw mooie woondroom helemaal uit! Vraag via onze website vrijblijvend een offerte voor een houten vloer renovatie aan bij Bauman Parket.

VRAAG EEN OFFERTE AAN!

=

[/db_pb_slider]
[/db_pb_slider]
[/db_pb_slider]
Call Now Button