q Parket Schuren Rosmalen - Vakman uit uw regio! Maak snel een afspraak

Parket Schuren Rosmalen

Bauman Parket is de specialist als het aankomt op professioneel parket schuren in Rosmalen met het allermooiste resultaat. Dankzij onze moderne machines en topkwaliteit producten verzorgen wij een complete en schitterende renovatie van uw houten vloer. Hierdoor gaat hij tientallen jaren langer mee en hoeft u voorlopig nog lang geen nieuwe vloer te bestellen. Laat het parket schuren over aan onze ervaringsdeskundige, zodat hij uw vloer kan omtoveren van grauw en oud naar fris en als nieuw. Om meer te weten te komen leest u snel hieronder verder of maakt u direct contact met uw regionale parket specialist!

Parket schuren in Rosmalen door uw lokale specialist

Als marktleider op het gebied van parket schuren in Rosmalen bieden we u diverse voordelen, zoals het feit dat we altijd in de buurt zijn en zo snel aan uw parket renovatie kunnen beginnen. Overigens kunt u bij ons zowel doordeweeks als ‘s avonds en in de weekeinden terecht voor zowel een advies op maat als de daadwerkelijke herstelbeurt van uw houten vloer. We bieden u de keuze uit meerdere fraaie opties voor de renovatie en de bescherming van uw parket, waaronder oliën, lakken en hardwaxen.

30 jaar ervaring als erkend parketteur in Rosmalen

Het is erg belangrijk om het schuren van uw parketvloer over te laten aan een vakman. Op deze manier kunt u zichzelf ervan verzekeren dat het allerbeste en mooiste eindresultaat wordt verkregen. Als erkend parketteur met maar liefst 30 jaar ervaring is Bauman Parket de juiste keuze voor het grondig schoonmaken en renoveren van uw houten vloer. We zorgen voor een 100% nette en correcte behandeling van uw parket, zodat het er duizend maal van opknapt. Bekijk de foto’s van onze eerdere klussen om een goed beeld te krijgen van de kwaliteit van ons werk.

Z

Gecertificeerd Parketteurs

Onze ervaren parketteurs hebben meer dan 30 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en zijn Gecertificeerd

Z

CBW Erkend Specialist

Wij zijn een officieel CBW Erkend specialist en zijn onderscheiden op de 5 punten, Goed Advies, Vakmanschap, Kwaliteit, Service en Garantie.

Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

Z

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Wanneer u een vrijblijvende offerte bij ons aanvraagt ontvangt u deze met daarin meegenomen een scherpe prijs en binnen 1 dag per mail.

Parket Schuren en Oliën

Zodra een klant ons inschakelt voor parket schuren in Rosmalen in zijn of haar woning, gaan we graag met hem of haar in gesprek. Het is van groot belang dat beide partijen hierbij hun input kunnen leveren, zodat de wensen van de klant volledig worden opgenomen in de parket renovatie en de juiste methode van vloerherstel kan worden gekozen. In veel gevallen is het mogelijk om voor parket schuren en oliën te kiezen. Dit kan met allerlei bijzonder mooie kleuren en zorgt ervoor dat uw geschuurde parketvloer optimaal bestand is tegen beschadiging (al dan niet door temperatuurverschillen) en diverse vormen van vervuiling.

Parket Schuren en Lakken

Natuurlijk kunt u bij ons ook nog altijd terecht voor parket schuren en lakken. Deze methode wordt al meerdere eeuwen ingezet om houten vloeren in allerlei motieven langdurig te beschermen tegen ongewenste invloeden van buitenaf. Uw houten vloer lakken kan in allerlei kleuren en optieken, zoals glans of mat. Wilt u ook meer weten over de opties bij parket schuren Rosmalen? Neem dan snel contact met Bauman Parket op voor een advies of offerte op maat.

VRAAG EEN OFFERTE AAN!

=

[/db_pb_slider]
[/db_pb_slider]
[/db_pb_slider]
Call Now Button