q Parket Schuren en Lakken? Bauman Parket® - Gratis inspectie op locatie!

Parket schuren en lakken

Een goede verzorging en regelmatig onderhoud dragen bij aan een parketvloer in topvorm. Toch ontstaan er op vrijwel iedere houten vloer na verloop van tijd bepaalde ontsieringen. Hierbij valt te denken aan kleine putjes, verkleuringen, maar ook grotere schade in de vorm van krassen en behoorlijke slijtsporen. Gelukkig biedt parket schuren en lakken dan de oplossing. Ons ervaren team staat klaar om deze klus tot in de puntjes voor u te klaren. Zo hoeft u niet zelf aan te rommelen met een onbetrouwbare schuurmachine, maar bent u verzekerd van een perfect eindresultaat.

Waarom Parket Schuren en lakken

Het laten schuren en lakken van uw houten vloer zorgt ervoor dat alle bedreigende elementen, zoals vochtplekken en beschadigingen, volledig worden weggehaald. Zo loopt uw parket geen risico meer op aftakeling, maar kunt u juist weer genieten van een houten vloer als nieuw. Bovendien zorgt het opnieuw lakken ervoor dat uw vloer zich in de toekomst goed kan verweren tegen nieuwe bedreigingen. De kwaliteit van uw houten vloer wordt volledig in ere hersteld en dit voor de fractie van de prijs van een geheel nieuwe parketvloer.

Voordelen Parket Schuren en lakken

Zodra u uw houten vloer heeft laten schuren en lakken door de mannen van Bauman Parket, wordt het periodieke onderhoud ineens een heel stuk gemakkelijker. Doordat er geen vuil, hobbels en kuilen meer in het hout zitten, kunt u de vloer met een soepele beweging reinigen. Dit kan gewoon met de stofzuiger en de dweil. Tevens zorgt de nieuwe laklaag ervoor dat de levensduur van het parket behoorlijk wordt verlengd. Daarnaast is uw houten vloer voortaan goed bestand tegen allerlei schadelijke invloeden van buitenaf, zoals felle zonnestralen, gemorste vloeistoffen en vuiligheid.

Z

Gecertificeerd Parketteurs

Onze ervaren parketteurs hebben meer dan 30 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en zijn Gecertificeerd

Z

Officieel Erkend Specialist

Wij zijn een officieel erkend specialist en zijn onderscheiden op de 5 punten, Goed Advies, Vakmanschap, Kwaliteit, Service en Garantie.

Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

Z

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Wanneer u een vrijblijvende offerte bij ons aanvraagt ontvangt u deze met daarin meegenomen een scherpe prijs en binnen 1 dag per mail.

Tips parket schuren en lakken

Wanneer we de behandeling van parket schuren en lakken hebben afgerond, geven we u graag als tip mee om uw vloer goed en vooral regelmatig te blijven onderhouden. Op deze manier wordt het fraaie resultaat van het parket schuren zo lang mogelijk behouden. Het dagelijkse vuil kunt u eenvoudig verwijderen met behulp van de stofzuiger. Gebruik hiervoor altijd het speciale opzetstuk voor parketvloeren. Voor de grondige reiniging van uw parket gebruikt u een goede parketreiniger, vermengd met een grote emmer water. Met wat polymeer kunt u de houten vloer wat extra voeden. Dweil het parket vervolgens nog even na en uw vloer is weer klaar om te schitteren.

30 jaar ervaring in parket renovatie

Het team van Bauman Parket heeft maar liefst 30 jaar ervaring in parket renovatie en is dan ook de ideale keuze voor uw vloerherstel. De vele mogelijkheden bespreken we graag met u tijdens een adviesmoment op uw locatie. We kunnen dan direct de huidige staat van uw houten vloer beoordelen en u de best passende opties voor uw parket renovatie voorleggen. Maak hiervoor direct even een afspraak per mail, telefoon of via het contactformulier.

VRAAG EEN OFFERTE AAN!

=

[/db_pb_slider]
[/db_pb_slider]
[/db_pb_slider]
Call Now Button