Graag stellen wij ons aan u voor

Bauman Parket is een traditioneel familie bedrijf en is inmiddels 30 jaar gespecialiseerd in het vakkundig renoveren van parketvloeren en houten vloeren. Wij richten ons dagelijks op het schuren, polijsten, oliën en lakken van alle houtsoorten en vloersoorten voor zowel particulieren als bedrijven en doen dit met veel passie plezier voor ons vak!

Door de jaren heen hebben we bewezen ware specialisten te zijn en hebben we voor vele particulieren en bedrijven parketvloeren geschuurd, behandeld en onderhouden. Veelal worden wij geprezen om onze vakkundigheid, kwaliteit en klantvriendelijkheid. Hier zijn wij erg trots op en motiveerd ons nog meer om er keer op keer weer een prachtige vloer van te maken voor onze klanten.

Mocht u vragen hebben of een afspraak willen maken? Dan kunt u ons ook altijd even bellen voor een vakkundig advies. Wij komen dan vrijblijvend bij u langs op locatie om de vloer inspecteren. Aan de hand van de inspectie kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden en uw wensen bespreken. Vervolgens ontvangt u van ons een heldere en scherpe offerte.

Liever een prijs? vul dan ons offerte formulier in. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Wij zijn u graag van dienst.

Met vriendelijke groeten,

Wilco Bauman | Bauman Parket

Call Now Button