q Parket Schuren Vught - Specialist uit uw regio! Sinds 1986

Parket Schuren Vught

U wilt een houten vloer als nieuw in uw woning, maar zonder de bijbehorende torenhoge kosten? Kies dan voor parket schuren in Vught door uw lokale specialist. Hij zorgt ervoor dat uw bestaande parketvloer een ware transformatie ondergaat. Tijdens dit proces worden alle aanwezige vochtkringen, vieze vlekken en andere vormen van schade volledig verwijderd. Uw houten vloer wordt door het schuren weer netjes en egaal en is klaar om te worden nabehandeld. Met een middel als olie, lak of wax wordt uw parket beschermd tegen nieuw vuil en nieuwe schade. Lees meer over de mogelijkheden die Bauman Parket u biedt.

Parket schuren in Vught door uw lokale specialist

Zelf aan de slag gaan met uw parket schuren in Vught leidt meestal niet tot het gewenste resultaat. Daarom is het verstandig om een ervaren specialist uit uw regio in te huren, zoals ons bedrijf Bauman Parket. Op grond van onze jarenlange ervaring en uitgebreide kennis verzorgen wij een vloerrenovatie met het allermooiste resultaat voor u. Binnen één à twee dagen transformeren we uw complete parketvloer. Vies en versleten maakt plaats voor een prachtige en schone nieuwstaat. Het mooie van onze werkmethode is dat we uw houten vloer geheel stofvrij schuren, waardoor uw woning schoner blijft en de kans op allergische klachten gereduceerd wordt.

30 jaar ervaring als erkend parketteur in Vught

Met 30 jaar ervaring als erkend parketteur op zak is Bauman Parket de uitgelezen keuze voor de renovatie van uw houten vloer. We behandelen uw parket op de manier die u wenst, met olie, lak of een ander beschermend middel. Onze houten vloer beschermers zijn verkrijgbaar in de mooiste kleuren en in veel gevallen ook in allerlei nuances van glans tot mat. De prijs van uw parket schuren in Vught en behandelen hangt af van diverse factoren, waaronder het vloeroppervlak en de gekozen behandeling. Vraag daarom nu vrijblijvend en gratis een offerte bij ons aan!

Z

Gecertificeerd Parketteurs

Onze ervaren parketteurs hebben meer dan 30 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en zijn Gecertificeerd

Z

CBW Erkend Specialist

Wij zijn een officieel CBW Erkend specialist en zijn onderscheiden op de 5 punten, Goed Advies, Vakmanschap, Kwaliteit, Service en Garantie.

Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

Z

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Wanneer u een vrijblijvende offerte bij ons aanvraagt ontvangt u deze met daarin meegenomen een scherpe prijs en binnen 1 dag per mail.

Parket Schuren en Oliën

Het is mogelijk om uw parket schuren Vught af te ronden met diverse vormen van beschermende middelen. De optie oliën is zeer geschikt in het geval van een houten vloer met vloerverwarming eronder. Dankzij de hoge kwaliteit olie wordt voorkomen dat het parket scheurt, breekt of opzwelt als gevolg van temperatuurverschillen. Uiteraard draagt de behandeling parket schuren en oliën er ook aan bij dat hij minder snel opnieuw zal vervuilen of beschadigen.

Parket Schuren en Lakken

Liever uw parketvloer in de lak zetten? Ook dat behoort tot de mogelijkheden van een vloer renovatie door Bauman Parket. We zorgen voor het parket schuren in Vught en een behandeling met topkwaliteit vloerlak in meerdere lagen. Hiermee wordt uw vloer voorzien van een krachtige beschermlaag tegen dofheid, vochtschade, vervuiling en andere narigheden. Bent u benieuwd uit welke prachtige lakvarianten u kunt kiezen? Plan dan direct een vloerinspectie met adviesmoment in. Hiervoor komen we u bij thuis langs op het moment dat u het beste past. Laat u parket schuren en lakken door de specialisten van Bauman Parket

VRAAG EEN OFFERTE AAN!

=

[/db_pb_slider]
[/db_pb_slider]
[/db_pb_slider]
Call Now Button