q Houten Vloer Schuren? Bauman Parket® - Dé Expert van Noord-Brabant!

Welkom bij Bauman Parket!

Uw Houten Vloer Schuren met 30 jaar ervaring

Een houten vloer in uw bedrijfspand of woonhuis fungeert als een ware blikvanger. Het is daarom verstandig om goed voor uw parketvloer te zorgen. Regelmatige onderhoudsbeurten dragen hier uiteraard aan bij, maar op een bepaald moment is het toch tijd voor een meer intensieve verzorging. Het beste wat u dan kunt doen, is uw houten vloer schuren door een specialist. Uw lokale team van Bauman Parket staat klaar om dit voor u te realiseren. We hebben reeds 30 jaar ervaring op het gebied van vloeren schuren, reinigen en behandelen met olie, lak of hardwax olie. Hiervoor gebruiken we altijd de meest hoogwaardige middelen, zodat uw houten vloer er volledig van opknapt. Neem direct contact met ons op en plan een vrijblijvende inspectie! Liever een prijs? Vul dan ons offerte formulier in.

Wat u van ons kunt verwachten..

Eiken parketvloer Schuren

Een echt eikenhouten parketvloer schuren vraagt om de juiste aanpak. Slechts één verkeerde schuurbeweging kan immers al grote gevolgen hebben voor de uitstraling van uw parket. Laat uw houten vloer schuren dan ook altijd aan een professional over. Hij stelt het schuurapparaat precies af op uw houten vloer en haalt niet meer weg dan nodig is. Op deze manier wordt uw eiken parketvloer geheel in topconditie gebracht en kunt u er nog langer van genieten. Het voordeel van eiken is dat deze houtsoort zich uitermate goed laten kleuren. Zo kunt u van licht naar donker qua kleur! Nadat u uw houten vloer heeft laten schuren, wordt ook het tussentijdse onderhoud een stuk gemakkelijker. Zo bespaart u dus ook nog eens een hoop tijd. 

Wij staan u graag te woord via ons lokale telefoonnummer

Houten Vloer Schuren en Oliën

Als het tijd is om uw parket te laten schuren, dan heeft u vast al een idee voor ogen over hoe uw ideale vloer eruitziet. Misschien wilt u hem wel laten oliën. Dit zorgt niet alleen voor een fraaie aanblik, maar natuurlijk ook voor een goede bescherming tegen onder andere vuil, stof en nattigheid. Een bijkomend voordeel van uw houten vloer schuren en oliën is dat het een optimale bescherming biedt bij vloerverwarming. Als u een parketvloer met vloerverwarming laat lakken, loopt u het risico op scheurtjes of barstjes in het hout. Olie daarentegen is uitermate goed bestand tegen temperatuurswisselingen van de houten vloer en biedt dan ook een krachtige bescherming tegen dergelijke barsten en scheuren.

Houten Vloer Schuren en Lakken

Zorgvuldig de houten vloer schuren in uw woning of bedrijf is natuurlijk niet compleet zonder een afrondende behandeling met een beschermmiddel. U bent altijd geheel vrij in de keuze voor onder meer lakken of oliën. Kiest u voor het lakken van uw geschuurde houten vloer, dan mag u uit ons enorme aanbod een variant selecteren die geheel naar uw wens is. Glanzend of mat, licht of juist heel donker, geef ons gewoon door wat u het mooist vindt en we regelen het voor u. Net zoals het schuren in meerdere fases wordt gedaan, brengen we ook de lak gefaseerd aan op het vloeroppervlak. Dit zorgt ervoor dat de lak optimaal kan hechten aan het hout en zo kan zorgen voor een optimale bescherming.

Lamelparket schuren

Dankzij onze kwart eeuw in het vak hebben we enorm veel ervaring op het gebied van houten vloer schuren. Natuurlijk is geen enkele vloer hetzelfde en bovendien zijn er vele verschillende manier om parket te leggen. Denk bijvoorbeeld aan het visgraatpatroon en het populaire lamelparket. We zorgen ervoor dat dit helemaal perfect gebeurt, zodat uw houten vloer er na de behandeling weer compleet als nieuw uitziet.

Het schuren van uw lamelparket of andersoortige parket gebeurt altijd in meerdere fases, zodat we zowel de grotere als de kleine oneffenheden van het hout kunnen verwijderen. Overigens wordt uw houten vloer schuren door de experts van Bauman Parket altijd geheel stofvrij uitgevoerd. Wenst u graag meer informatie omtrent het parket schuren? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

VRAAG EEN OFFERTE AAN!

=

‘Al ruim 30 jaar zijn wij gespecialiseerd in het schuren en behandelen van vloeren voor particulieren en bedrijven’

houten vloer schuren
houten vloer schuren

Wij staan u graag te woord via ons lokale telefoonnummer

Stofvrij Schuren met garantie via CBW

Uw plaatselijke team van parket specialisten, Wilco Bauman Parket, is aangesloten bij het CBW. U heeft hierdoor altijd een uitstekende garantie op het volledige geleverde werk. Als u op zoek bent naar een specialist in stofvrij houten vloer schuren op uw locatie, bent u bij ons dan ook helemaal op de juiste plek. We staan klaar om de vloer renovatie van uw dromen voor u uit te voeren en komen graag met u in contact voor een passend advies op maat. Vul hiervoor even het contactformulier in of mail of bel ons!

[/db_pb_slider]
[/db_pb_slider]

Ons Werkgebied

Het werkgebied van Bauman Parket bestaat uit de Provincie Noord-Brabant. Zo zijn wij dagelijks actief in plaatsen zoals:

Breda, s’Hertogenbosch, Breda, Tilburg, Helmond, Oss, Bergen op Zoom, Roosendaal en Oosterhout.

Wij zijn werkzaam in bovenstaande steden maar ook bedienen wij zowel particulieren als bedrijven in de gehele Provincie Noord-Brabant! 

Door onze centraal gelegen locatie zijn wij ten alle tijde in de gelegenheid om bij u langs te komen voor een vrijblijvende vloerinspectie. Bel direct voor een afspraak of advies op tel: 085 – 130 87 57

Call Now Button