q Parket Schuren en Oliën? Bauman Parket® - Gratis Vloerinspectie!

Parket schuren en oliën

Een mooie en betaalbare manier om uw houten vloer een tweede leven te geven, is door middel van parket schuren en oliën. Zo kunt u nog langer blijven genieten van uw huidige parket, zonder dat u zichzelf hiervoor in het zweet hoeft te werken. Voor het mooiste resultaat kunt u het schuren en oliën namelijk het beste overlaten aan een ervaren specialist in houten vloeren. Deze zorgt ervoor dat uw bestaande parketvloer ontdaan wordt van aanwezige schade of slijtsporen en gaat vervolgens aan het werk om uw vloer opnieuw in de olie te zetten.

Waarom Parket Schuren en oliën

Het schuren van uw vloer van hout zorgt ervoor dat de schade die erop aanwezig is, geheel verdwijnt. Hierbij kunt u denken aan deuken door zware meubels, slijtsporen van het veelvuldig belopen van de vloer en vochtschade na het omvallen van een bloempot of drinkglas. Dankzij een aansluitende behandeling met olie wordt gezorgd voor een goede bescherming tegen nieuwe aantasting van de houten vloer. Ook is het mogelijk om de vloer te kleuren. Er zijn meer dan 50 kleurtinten beschikbaar! Extra mooi is het feit dat uw geschuurde en opnieuw geoliede parketvloer eruit komt te zien als een gloednieuw exemplaar!

Voordelen Parket Schuren en oliën

Dankzij schuren en oliën kunt u uw houten vloer een compleet nieuwe uitstraling geven of hem juist weer terugbrengen in zijn oorspronkelijke staat. De keuze is enorm en u mag uiteraard helemaal zelf bepalen voor welk type olie u gaat. Dankzij een vloerbehandeling met olie wordt het onderhoud aan uw parket ineens een heel stuk gemakkelijker. Ook kunt u opkomende krasjes of verkleuringen snel en eenvoudig plaatselijk bijwerken. Uw houten vloer schuren en oliën stelt u in staat om te genieten van een vloer als nieuw, zonder de hoge kosten van een nieuwe parketvloer.

Z

Gecertificeerd Parketteurs

Onze ervaren parketteurs hebben meer dan 30 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en zijn Gecertificeerd

Z

Officieel Erkend Specialist

Wij zijn een officieel erkend specialist en zijn onderscheiden op de 5 punten, Goed Advies, Vakmanschap, Kwaliteit, Service en Garantie.

Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

Z

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Wanneer u een vrijblijvende offerte bij ons aanvraagt ontvangt u deze met daarin meegenomen een scherpe prijs en binnen 1 dag per mail.

Tips Parket Schuren en oliën

We vinden het belangrijk om u te wijzen op goed onderhoud na het schuren en oliën van uw parket. Het is bijvoorbeeld aan te raden om dagelijks of om de dag de vloer vrij te maken van stof en vooral zand. Op deze manier kan het niet vast komen te zitten in het hout en het vloeroppervlak zo beschadigen. Zoals gezegd kunt u uw geoliede houten vloer gemakkelijk onderhouden. Met onderhoudsolie, intensiefreiniger en een vlekken verwijderaar heeft u alles in huis om uw parketvloer telkens weer blinkend schoon te krijgen.

30 Jaar ervaring in parket renovatie

Ons bedrijf beschikt over 30 jaar ervaring in parket renovatie en blijft alsmaar bezig met verder leren en ontwikkelen. Zo kunnen we u altijd bijstaan met de meest innovatieve wijzen van parket herstel en parket reiniging. Bovendien maken we gebruik van de beste professionele parket schuurmachines uit de branche, voor een ultiem resultaat. Het oliën doen we met prachtige oliesoorten van de hoogste kwaliteit. Kan uw houten vloer inmiddels ook wel een opfrisbeurt gebruiken? Contacteer ons dan beslist voor een vloereninspectie of gewoon direct voor een renovatie behandeling middels parket schuren en oliën.

VRAAG EEN OFFERTE AAN!

=

[/db_pb_slider]
[/db_pb_slider]
[/db_pb_slider]
Call Now Button