Parket Schuren en Hardwax Olie

U wilt uw huidige houten vloer weer net zo mooi krijgen als op de eerste dag? Dan kunt u het beste kiezen voor een professionele parket renovatie. Deze behandeling bestaat uit twee delen, schuren en behandelen, waardoor er gezorgd wordt voor een extra lange levensduur van uw vloer. Er zijn verschillende manieren om een geschuurde vloer te behandelen, zoals bijvoorbeeld met behulp van hardwax. Dankzij de complete renovatie behandeling is uw houten vloer nog beter beschermd tegen invloeden van buitenaf en ook wordt het onderhoud behoorlijk vereenvoudigd. laat uw parket schuren door de specialisten van Bauman Parket en beleef uw vloer weer als de eerste keer!

Waarom Parket Schuren en Hardwax Olie

Regelmatige poets- of dweilbeurten zijn helaas niet voldoende voor een goede verzorging van uw houten vloer. Gelukkig is er de optie: parket schuren en hardwax olie door een lokale expert. We zorgen ervoor dat uw houten vloer helemaal schoon en mooi wordt en dat hij beschikt over de juiste beschermende capaciteiten. Het schuren van het houten vloeroppervlak maakt korte metten met onder andere hardnekkig vuil, deuken en krasjes. Dankzij de zorgvuldig aangebracht hardwax wordt nieuwe slijtage, verkleuring en vervuiling van uw vloer tegengegaan. Vraag vandaag nog een offerte aan voor parket schuren en hardwax olie!

Voordelen Parket Schuren en Hardwax Oliën

Zaken als vocht en vuil kunnen een slechte invloed hebben op de kwaliteit en het behoud van uw vloer. Daarom is het goed om op tijd te kiezen voor een vloer renovatie in Noord Brabant. We verwijderen alle ongewenste elementen volledig, zodat ze uw vloer niet verder kunnen beschadigen. De reeds aanwezige schade of slijtage wordt zorgvuldig weggeschuurd, waardoor hij weer als nieuw oogt. Het hardwaxen kan in vele verschillende kleuren en in matte en zijdematte variaties. Bovendien is een vloer met hardwax eenvoudig plaatselijk bij te werken.

Z

Gecertificeerd Parketteurs

Onze ervaren parketteurs hebben meer dan 30 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en zijn Gecertificeerd

Z

Officieel Erkend Specialist

Wij zijn een officieel erkend specialist en zijn onderscheiden op de 5 punten, Goed Advies, Vakmanschap, Kwaliteit, Service en Garantie.

Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

Z

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Wanneer u een vrijblijvende offerte bij ons aanvraagt ontvangt u deze met daarin meegenomen een scherpe prijs en binnen 1 dag per mail.

Tips Parket Schuren en Hardwax Olie

De belangrijkste tip na het schuren en hardwaxen van uw houten vloer, is om te blijven zorgen voor goed onderhoud. Hierdoor draagt u bij aan een verlengde levensduur van het parket en zorgt u er tevens voor dat de vloer op ieder moment prachtig uitziet. Dit onderhoud kunt u plegen met een zachte bezem, een dweil of een stofzuiger met parketborstel. Wilt u uw houten vloer grondig schoonmaken? Gebruik dan een middel voor onderhoud en reiniging op waterbasis, bijvoorbeeld Wax&Clean. Ook het gebruik van een geconcentreerde reiniger met alcohol strekt tot aanbeveling. Na het reinigen kunt u een extra beschermende laag toevoegen met behulp van een goede onderhoudsolie.

30 jaar ervaring in parket renovatie

Het team van Bauman Parket heeft 30 jaar ervaring in parket renovatie. Gedurende deze periode is onze kennis en kunde omtrent parket schuren en hardwax olie alsmaar uitgebreid. Voor onze vloer renovaties maken we gebruik van de werkwijze stofvrij schuren, zodat we extra effectief en snel kunnen werken. Wilt u meer weten over onze diensten of direct een afspraak inplannen? Neem gelijk even contact met ons op via de mail, telefoon of het contactformulier.

VRAAG EEN OFFERTE AAN!

=

[/db_pb_slider]
[/db_pb_slider]
[/db_pb_slider]
Call Now Button